Publicat: Joi 19-Mar-2015 16:44:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 402 ori

Cel mai bizar terminal din portofoliul LG este cu siguranta LG AKA, telefonul care a debutat in Coreea de Sud inca de anul trecut si aduce o pereche de ochi animati, care se activeaza atunci cand o mica husa este plasata peste ecran. Ei bine, azi aflam ca produsul va sosi si la nivel international.

 

LG AKA a debutat in Taiwan saptamana trecuta, iar acum avem confirmarea ca el va sosi si in Hong Kong, China, Singapore si Turcia, dar si pe alte piete. Noi am avut contact cu acest model la MWC 2015, unde handsetul ni s-a parut destul de haios, dar si un pic cam scump. Acei ochi sunt disponibili in 4 variante, cu 4 personalitati diferite.

Unul este Eggy, pe galben, care este descris ca un "iubaret", apoi Wooky, care e amuzant si impulsiv, sau Yo-Yo, pe roz si mereu la dieta. In cele din urma exista si Soul, care vine pe albastru si e mai melancolic. Acei ochi au si rol de reminder pentru notificari si afiseaza diferite emotii. AKA vine cu un display 720p de 5 inch, procesor quad core de 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 16 GB stocare si Android 4.4 KitKat la bord.

El include si o baterie de 2610 mAh si costa 455 dolari in Coreea.





Ceilalti au citit si: