LG cauta parteneri pentru realizarea de module dedicate lui LG G5, organizeaza o serie de conferinte in Coreea de Sud si SUA

Stiri Telefoane LG

Publicat: Vineri 18-Mar-2016 17:51:10 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 601 ori

LG a facut senzatie la MWC 2016 prin intermediul terminalului sau modular LG G5, accesoriile Friends fiind sarea si piperul flagshipului. Daca ar fi sa avem o singura obiectie, aceea ar fi ca modulele sunt cam putine deocamdata. Ei bine numarul va creste de indata ce LG va dobandi noi parteneri, pe care are de gand sa ii contracteze cu ocazia unor conferinte speciale.
 


 

Recent am aflat si preturile modulelor, care sunt cam piperate in prima faza, dar si perioada de debut a handsetului. Aflati ca in aceasta saptamana LG va organiza o conferinta destinata dezvoltatorilor in Coreea de Sud, urmand ca apoi in luna aprilie sa aiba loc un eveniment similar in San Francisco. Scopul lor este de a atrage terte parti in ecosistemul Friends de la LG si a ii incuraja sa creeze module si accesorii care se vor conecta in zona inferioara a lui LG G5.

In acest moment avem un modul pentru camera, dar si unul HiFi de la Bang & Olufsen. Pe 18 aprilie debuteaza site-ul dedicat accesoriilor, lgfriends.com, care va servi si ca magazin pentru module. Potentialul este enorm, mai ales ca se anunta 200 de companii participante la evenimentul din Coreea de Sud. Ma astept sa vad module si cu extra memorie, extra baterie, cu aparatura medicala eventual si cu functii de joystick.

Ceilalti au citit si: