LG anunta telefonul midrange G4 Beat, cu un design similar cu G4 in varianta cu spate din plastic

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 09-Iul-2015 19:32:59 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 846 ori
LG a anuntat astazi inca o versiune derivata din modelul LG G4. E vorba despre terminalul LG G4 Beat, pe care il puteti admira mai jos si care vine cu dotari midrange. De la distanta el ar putea fi confundat usor cu LG G4, mai ales pentru ca textura spatelui sau aduce cu cea in stil "diamant" de pe varianta cu capac din plastic a lui G4.
 
LG anunta telefonul midrange G4 Beat, cu un design similar cu G4 în varianta cu spate din plastic

LG G4 Beat are un display Full HD de 5.2 inch la bord si opteaza pentru un procesor octa core Snapdragon 615 in locul lui Snapdragon 808 de pe flagshipul actual. Handsetul aduce si 1.5 GB RAM, 8 GB stocare si o baterie de 2300 mAh. La bord se afla si o camera de 8 megapixeli, care vine cu senzor Color Spectrum si mecanism de focalizare laser, in vreme ce in zona frontala avem o camera selfie de 5 MP, cu suport pentru declansare a capturii la gesturi.
 
LG anunta telefonul midrange G4 Beat, cu un design similar cu G4 în varianta cu spate din plastic

Pretul ramane necunoscut, dar acest model va ajunge si pe piata din Europa si America Latina, dupa cum promite chiar LG si asta chiar in aceasta luna. Smartphone-ul vine pe auriu, alb sau gri si masoara 9.9 mm in grosime. El ruleaza Android 5.1.1 si ofera si suport pentru conectivitate LTE.
Ceilalti au citit si: