LG anunta telefonul concept LG AKA, care vine cu “ochi” care clipesc sau se incrunta, in functie de starea de spirit și acțiuni

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 20-Oct-2014 21:56:20 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 822 ori
LG a anuntat un telefon concept cel putin bizar astazi, sub numele de LG AKA. E vorba despre un handset, care pe langa o husa interesanta, vine si cu o pereche de "ochi", care isi schimba afisajul in functie de starea de spirit.
 
LG anunta telefonul concept LG AKA, care vine cu “ochi” care clipesc sau se încrunta, în functie de starea de spirit și acțiuni

In functie de alarmele voastre, de activitatile de pe telefon si de alte criterii, acei ochi pot fi adormiti, nebunesti, seducatori sau chiar nervosi. Ştiu ca suna ca o gluma de 1 aprilie, dar se pare ca acest handset este un produs real. El pare destinat copiilor sau adolescentilor si nu e genul de terminal pe care ai vrea sa il vezi noaptea la capatul unei alei intunecate.

Din pacate nu avem specificatii pentru acest model sau vreun pret, el ramanand in faza de concept. Ce stim inca, e ca produsul va sosi pe piata din Coreea luna viitoare. Pe langa perechea de ochi primiti si 4 tipuri speciale de huse, in culori ca alb, negru, roz sau galben. Telefonul va fi expus in cadrul World IT Show 2014, in Coreea, intre 20 si 23 octombrie.

Cum vi se pare acest... experiment?




Ceilalti au citit si: