LG anunta actualizari la Jelly Bean pentru telefoanele sale: Optimus LTE II, Optimus Vu, Vu II, Optimus G

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 15-Oct-2012 16:01:59 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 322 ori
LG tocmai a inceput sa publice informatii oficiale despre datele la care unele dintre terminalele sale vor primi actualizari la Jelly Bean. Pe lista se afla telefoane ca Optimus LTE II, dar si phableturile LG Optimus Vu si Vu II, plus flagship-ul LG Optimus G, inrudit cu LG Nexus 4.
 
LG anunta actualizari la Jelly Bean pentru telefoanele sale: Optimus LTE II, Optimus Vu, Vu II, Optimus G

Optimus LTE II primeste Android 4.1 luna viitoare, cu imbunatatiri de interfata si aplicatii LG. Optimus Vu si Vu II vor avea parte de Jelly Bean din primul trimestru al lui 2013, cu imbunatatiri similare si aparent si un upgrade la capitolul experienta touch a ecranului. LG Optimus G va rula Android 4.1 Jelly Bean din decembrie si cam aici se termina lista de terminale actualizate in perioada urmatoare. E drept ca unele modele LG inca asteapta sa primeasca Android 4.0 ICS, in vreme ce Jelly Bean ar fi binevenit si pe alte terminale.

Depinde totusi si de programul operatorilor si de dorinta celor de la LG de a impinge in fata modelul LG Nexus 4, primul cu acel "Jelly Bean evoluat", cunoscut ca Android 4.2. Sunt curios si cand va primi LG Optimus 4X HD Jelly Bean, deoarece telefonul era unul destul de atractiv.




Ceilalti au citit si: