Publicat: Vineri 02-Oct-2015 18:33:05 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1698 ori
LG V10, ineditul telefon cu un ecran secundar plasat deasupra celui principal e deja un hit... pe Forumul Mobilissimo.ro. El a starnit discutii ample, ajungand la peste 50 de comentarii intr-o singura zi de la lansare. Azi aflam si care va fi pretul sau si cand va sosi pe piata ineditul terminal.
 
LG V10 primeste un prim pret si data de lansare

Acest phablet cu ecran de 5.7 inch mai are si alte aspecte inedite in afara de ecranul secundar always on. Printre altele primim o camera duala de 5 megapixeli in fata pentru selfie si o carcasa extra rezistenta, cu o rama din otel Dura Guard, plus un spate Dura Skin, care rezista cu brio la scapari pe jos. Terminalul mai are si rezolutie Quad HD, 64 GB stocare, 4 GB RAM si procesor Snapdragon 808.

Aflati ca LG V10 va sosi pe piata din Coreea de Sud pe 8 octombrie si apoi va fi lansat si global treptat. Pretul sau va fi de aproximativ 600 de dolari, fara abonament. Pentru cei intrigati de ecranul secundar, trebuie sa stiti ca el afiseaza data si ora, notificari, preview-uri de mesaje si shortcut-uri catre aplicatii.



Ceilalti au citit si: