Publicat: Vineri 30-Oct-2015 20:05:39 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1224 ori
LG V10 a fost anuntat cu cateva saptamani in urma si ultima oara cand auzeam de acest phablet el nu se vindea prea bine in Coreea de Sud, tara de bastina. Iata-l acum incepand sa soseasca la nivel international, urmand a fi livrat in SUA, China si Hong Kong, dar si Canada si Europa in aceasta saptamana.
 
LG V10 începe sa fie livrat la nivel international; Europa se afla în primul val de lansari

Pe lista se afla si alte piete asiatice, America Latina si Orientul Mijlociu. T-Mobile a preluat sub aripa sa handsetul in SUA, pentru o lansare in exclusivitate chiar azi pe 30 octombrie. AT&T va lansa acelasi terminal de abia pe 6 noiembrie. Primii cumparatori vor avea parte si de pachete speciale cu accesorii, printre care si un card microSD de 200 MB, un cradle pentru incarcare si o baterie secundara. Speram sa vedem si in Europa aceste oferte.

LG V10 se remarca prin cateva aspecte unice, printre care si camerele duale frontale pentru selfie, ecranul secundar plasat deasupra celui principal si un corp ultrarezistent. Smartphone-ul are o rama din otel inoxidabil si un material protector special in spate, numit Dura Skin. Ecranul sau principal are un panou Quad HD de 5.7 inch, iar cel secundar este de 2.1 inch si plasat deasupra.

El afiseaza notificari, shortcuturi catre aplicatii si alte date. Handsetul debuteaza cu Android Lollipop la bord, 4 GB RAM si procesor Snapdragon 808.




Ceilalti au citit si: