LG V10 disponibil de astazi la QuickMobile.ro; phablet de 5.7 inch cu display secundar și 4 GB RAM

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 02-Noi-2015 12:28:48 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1176 ori

Cel mai recent smartphone din gama producatorului sud-coreean LG, este modelul LG V10, un terminal de tip phablet ce a fost anunțat pe data de 1 octombrie. La fix o luna de la acest eveniment, iata ca cei de la QuickMobile au reușit sa aduca noul produs in stoc, momentan doar in varianta de culoare auriu.
 

LG V10 disponibil de astazi la QuickMobile.ro; phablet de 5.7 inch cu display secundar și 4 GB RAM
 

Modelul despre care vorbim sosește la pachet cu un display Quad HD de 5.7 inch protejat de Gorilla Glass 4, dar și cu un display secundar de 2.1 inch. Acesta din urma este locația in care vom putea vedea notificarile, accesa player-ul audio, plasa diverse shortcut-uri, sau seta un text customizat.
 


 

Lista de specificații include un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de pana la 128 GB și o camera foto principala de 16 megapixeli cu stabilizare optica, telemetru laser și suport pentru captura video la rezoluție 4K.

Inedita este și camera frontala compusa din doi senzori separați, unul destinat fotografiilor de tip portret, iar cel de-al doilea destinat pentru capturile wide impreuna cu prietenii. LG V10 vine cu tehnologia audio Hi-Fi, scanner de amprente, și cu certificare MIL-STD-810G de rezistența la șocuri.

LG V10 este comercializat de catre QuickMobile la un preț de 3.399 lei, stocul fiind totuși unul limitat.





Ceilalti au citit si: