LG Uni8 iși face apariția pe web intr-o prima imagine randata; acesta va rula Windows Phone 8.1 și va aduce un panou frontal cu margini foarte subțiri

Stiri Telefoane LG

Publicat: Marti 13-Mai-2014 10:38:52 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 409 ori
In timp ce marea majoritate a ochilor sunt indreptați catre lansarea succesorului lui LG G2, se pare ca gigantul sud-coreean are in plan lansarea și de device-uri Windows Phone 8.1. Un astfel de terminal și-a facut de curand apariția in cadrul unei imagini randate ce a fost postata pe site-ul zvonacului evleaks.
 
LG Uni8 își face apariția pe web într-o prima imagine randata; acesta va rula Windows Phone 8.1 și va aduce un panou frontal cu margini foarte subțiri

Acest nou device Windows Phone 8.1 se va numi LG Uni8 și va aduce atat butoane software de navigare, cat și o carcasa cu margini foarte subțiri in partea frontala. De asemenea, putem observa ca acest terminal va adopta un design dreptunghiular cu margini rotunjite.

La prima vedere terminalul arata foarte bine și s-ar putea dovedi a fi un produs foarte atractiv pentru cei care iși doresc un device WP cu design deosebit. Ramane ca in urmatoarea perioada sa aflam și cateva specificații ale acestui posibil terminal LG Windows Phone 8.1 și desigur, ne așteptam sa vedem mai multe astfel de imagini pe web. 
Ceilalti au citit si: