Publicat: Vineri 31-Mai-2013 22:30:54 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 672 ori
Despre LG Optimus G2 nu cunostem prea multe detalii, afara de cele ce confirma ca modelul va fi anuntat oficial anul acesta. Terminalul a mai fost prezentat anterior in cadrul unor imagini scapate pe net, acum din nou vedeta unor astfel de dovezi pentru o lansare in viitorul apropiat.
 
LG Optimus G2 apare într-o noua fotografie ce confirma lansarea iminenta

In ce priveste caracteristicile viitorului smartphone al celor de la LG - Optimus G2, zvonurile afirma ca acesta va fi unul dintre cele mai puternice terminale lansate pe piata. Smartphone-ul va fi oferit in configuratie cu chipset-ul Snapdragon 800 si 2 GB memorie RAM. In plus, ecranul Full HD se va prezenta intr-o forma de zile mari si design-ul exteriorului este printre cele mai interesante, cu o nota de similaritate in comparatie cu modelul pilot actual.

Noua imagine ce ne ofera o privire asupra modelului Optimus G2 pare autentica si dezvaluie smartphone-ul aflat in mod de test pentru programare software. Conform zvonurilor, modelul va fi oferit cu Android 4.2.2 si o versiune imbunatatita a interfetei Optimus UI - proprietara LG. Asa cum rezulta din pozele scapate ce indica terminalul, Optimus G2 va oferi un ecran de 5-inch ce ofera o margine ultra-subtire, menita sa faciliteze operarea dispozitivului. Speram sa aflam noi detalii despre model foarte curand.




Ceilalti au citit si: