Publicat: Sâmbata 01-Feb-2014 00:04:37 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 493 ori
Daca pana in momentul de fața mai punem in discuție existența unei variante Nexus 5 pe culoare roșu, ulterior numarului de zvonuri și dovezi de toate felurile, este mai puțin relevant atat timp cat dovezile continua sa apara. Și daca un depozit plin de ambalaje ale viitorului model nu v-au convins, va vom da inca un motiv plauzibil.
 
LG Nexus 5 apare pentru prima oara într-o ipostaza apropiata de “carne și oase”

Incepem cu reputația @evleaks - care nu ne-au dezamagit de multe ori de-a lungul previziunilor și informațiilor facute cunoscute. Apoi vorbim despre imaginea clara a modelului ce se gasește doar la zile distanța de lansarea oficiala, mai precis in data de 4 februarie. Apoi adaugam o marja de prețuri - intre 349 și 399 de dolari și rezulta. Rezulta o varianta sau doua, de 16 GB sau de 32 de GB și fara o ținta sigura catre ce piețe este destinata.

Pe de alta parte, in ce privește celelalte aspecte ale smartphone-ului, nu multe lucruri par a se fi schimbat. Vom avea aceeași configurație hardware de top, cu ecran de 4.95-inch de configurație Full HD și hardware propulsat de chip-ul Snapdragon 800 cu 2 GB memorie RAM. Schimbari!? Am fi surprinși daca vor exista. Bine ințeles exclus aspectul exterior.




Ceilalti au citit si: