Publicat: Sâmbata 12-Ian-2013 14:23:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1017 ori
Daca urmariti site-urile de specialitate, stiti probabil deja ca e foarte greu sa gasesti un LG Nexus 4 in ziua de azi, de parca acest smartphone quad core ar fi fost produs in editie limitata. Terminalul e marcat drept "sold out" de ceva vreme in Play Store si nici retailerii nu prea il mai primesc in stoc. Ei bine astazi aflam o posibila cauza...
 
LG Nexus 4 are productia oprita, se pregateste un nou telefon Nexus? (Zvon)

Zvonurile afirma ca LG ar fi oprit productia lui Nexus 4, pentru a face loc unui nou smartphone Nexus, sau poate doar unui Nexus 4 upgradat. Informatiile vin de la International Business Times, care afirma ca LG a oprit productia handsetului "pentru a se axa pe dezvoltarea de produse viitoare". Mai interesant e ca aceeasi sursa afirma ca Android Key Lime Pie si un terminal cu procesor quad core de 2 GHz vor aparea luna viitoare, probabil la MWC 2013.

Chiar la CES 2013, un oficial LG a mentionat ca Nexus 4 e doar inceputul unei linii de produse cu "o companie selectiva". E posibil sa fie vorba de Google si sincer sa fiu m-ar mira inca un Nexus Phone de la LG, deoarece consider ca e momentul ca si Sony sa isi incerce mana cu un astfel de smartphone, sau Motorola. Voi ce parere aveti? Vom avea inca un LG Nexus luna viitoare?




Ceilalti au citit si: