LG G Pro 3 isi dezvaluie specificatiile intr-o prima scapare: 4 GB RAM, ecran Quad HD de 6 inch si scanner de amprente

Stiri Telefoane LG

Publicat: Duminica 05-Iul-2015 11:28:38 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1155 ori
Ştiam deja ca LG e gata sa lanseze si un phablet de mari dimensiuni in perioada urmatoare pentru a completa oferta pe 2015 ce are in centru modelul G4. Recent am aflat si ca acest terminal nu se vinde la fel de bine cum LG ar dori si la urma urmei cum si merita, avand in vedere dotarile sale si pretul bun. Ei bine, azi aflam detalii despre LG G Pro 3.
 
LG G Pro 3 îsi dezvaluie specificatiile într-o prima scapare: 4 GB RAM, ecran Quad HD de 6 inch si scanner de amprente

Atat LG G Pro 2, cat si primul phablet de acest tip au fost terminale de calitate, care cresteau diagonala modelului flagship din respectivul an si aduceau cate o functie extra. Handseturile din acesta serie servesc drept rivali pentru modelele Galaxy Note, desi si LG G Pro 3 se va duela cu Samsung Galaxy Note 5. Terminalul LG ar pune la bataie, conform zvonurilor un ecran Quad HD de 6 inch si 4 GB RAM.

Avem la bord si scanner de amprente, iar ca procesor va fi inclus un Qualcomm Snapdragon 820. Alte dotari ajunse pe web includ 32 GB stocare, o camera de 20.7 megapixeli in spate si o camera frontala de 8 MP pentru selfie. Android 5.1 va fi platforma software aleasa aici, iar sursa acestor detalii mentioneaza si un pret in jurul valorii de 790 de dolari.

LG ar avea in plan si un asa numit LG G4 Note, cu ecran de 5.8 inch si stylus. Batalia din toamna se va dovedi interesanta, desi personal cred ca Note 5 suna mai interesant acum.




Ceilalti au citit si: