LG G Pad 8.3 Google Play Edition si Nvidia Shield Tablet primesc suport pentru Chromecast Screen Casting

Stiri Telefoane LG

Publicat: Sâmbata 22-Noi-2014 19:04:16 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 307 ori
Daca Android 5.0 Lollipop a sosit destul de rapid pe terminalele Nexus si alte cateva modele, o alta functie oferita de Google pe terminalele Android a ajuns foarte greu pe device-uri celebre. E vorba despre Screen Casting prin Chromecast, care in sfarsit ajunge azi si pe doua tablete celebre si apreciate.
 
LG G Pad 8.3 Google Play Edition si Nvidia Shield Tablet primesc suport pentru Chromecast Screen Casting

Aceste modele sunt Nvidia Shield Tablet, care recent a primit si actualizarea la Lollipop, dar si LG G Pad 8.3 Google Play Edition. Ambele suporta acum screen cast si nu a fost nevoie ca utilizatorii sa faca ceva special pentru a primi actualizarea. Ea a sosit pur si simplu sub forma unei noi optiuni in zona Quick Settings. Va trebui sa folositi aplicatia Chromecast pentru a putea sa faceti screen casting.

Multi utilizatori de telefoane si tablete Android s-au plans de-a lungul acestui an ca prea putine modele Android primesc functia de screen casting. Ea a sosit foarte lent si pe un numar mic de gadgeturi, semn ca nu toate lucrurile se misca bine la Google. Din cate am inteles nici Nexus 7 2012 nu are parte de aceasta optiune... Retineti si ca prezenta optiunii pe terminal nu inseamna automat si ca el e activabil din aplicatia Chromecast.




Ceilalti au citit si: