Publicat: Miercuri 21-Ian-2015 18:17:51 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 242 ori
Lansat in cadrul targului de tehnologie CES 2015 din Las Vegas, LG G Flex 2 a devenit repede un smartphone foarte dorit de catre public, acesta reușind sa atraga prin forma sa curbata și prin procesorul de ultima ora de la Qualcomm. Dupa ce anterior, prețul acestui device afișat de catre LG pe Amazon Germania era de 599 euro, iata ca acum telefonul sufera o majorare la acest capitol, și ajunge la prețul de 649 euro (2.927 lei).
 
LG G Flex 2 sufera o majorare la capitolul preț pe Amazon.de; disponibil acum pentru 649 euro

Cu toate acestea, aflați ca versiunea in cauza prezenta pe Amazon.de este modelul cu 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. De asemenea, am descoperit și faptul ca cei de la QuickMobile au micșorat prețul pentru acest device in varianta cu 32 GB memorie interna și 3 GB RAM, produsul fiind comercializat pentru suma de 2.999 lei.

Astfel, prețul practicat de catre LG Electronics in Germania pare a fi cam piperat ținand cont de faptul ca este și versiunea ceva mai slaba din punct de vedere hardware. Totuși, ramane de vazut care va fi prețul sau real odata ce LG il va aduce oficial pe plan local in Europa.




Ceilalti au citit si: