LG G Flex 2 primeste un clip promotional excelent realizat, care ii detaliaza functiile principale (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 22-Ian-2015 20:30:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 259 ori
LG are cateva reclame foarte reusite la telefoane mobile si imi amintesc de cea cu vulcanul si LG G3 in special. Astazi descoperim si un clip promotional pentru LG G Flex 2, pe care il puteti vedea mai jos si care e foarte bine realizat.
 
LG G Flex 2 primeste un clip promotional excelent realizat, care îi detaliaza functiile unice (Video)

LG G Flex 2 este cel mai interesant telefon anuntat la CES 2015, asta e sigur, iar clipul vine sa intareasca convingerea. El pune accentul pe curbele elegante ale handsetului, dar si pe faptul ca atat bateria, cat si ecranul Full HD de 5.5 inch sunt curbate. Aflam si ca zgarieturile carcasei se auto repara in sub 10 secunde, iar aspecte ale camerei precum stabilizare optica sau autofocus laser sunt si ele exemplificate prin animatii sugestive.

Mi se pare interesant faptul ca LG e precauta cu privire la acest model si mentioneaza doar ca procesorul face parte din seria Snapdragon 800, nementionand numele controversatului Snapdragon 810, care a primit o reputatie proasta pentru supraincalzirea citata de Samsung. Ni se prezinta si o portiune din interfata handsetului, aplicata peste Lollipop si o capacitate de multitasking ridicata, plus o baterie de 3000 mAh.

Totul e foarte dramatic, stralucitor si glossy, plus avem si o muzica orchestrala reusita in fundal. Promo-ul perfect?
 




Ceilalti au citit si: