Publicat: Marti 03-Mar-2015 17:24:19 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 692 ori
Faimosul telefon LG G Flex 2, cel care se poate indoi, curba si are spatele regenerabil dupa zgarieturi a fost oferit la precomanda de catre Vodafone Romania, incepand de astazi. Terminalul poate fi precomandat pana pe 19 martie de catre clientii Vodafone Romania la preturi pornind de la 1 euro, cu abonament Red 59.
 
LG G Flex 2 disponibil acum la precomanda la Vodafone România

In plus, Vodafone va oferi in curand si noul telefon LG Leon 4G, care la randul sau a fost anuntat recent. Revenind la LG G Flex 2, acesta este un telefon curbat si flexibil, care adopta un display Full HD de 5.5 inch. Incepand de azi utilizatorii Vodafone Romania pot inregistra precomenzile pentru acest model, primul cu procesor Snapdragon 810 care a ajuns pe piata din Romania.

Pretul handsetului este de 199 euro, cu abonaent Red 39 la precomanda online. Cei care achizitioneaza telefonul vor primi gratuit un card de memorie microSD Kingston de 16 GB la pachet, iar clientii care precomanda noul model intre 3 martie si 19 martie vor primi gratuit si o carcasa speciala. Mentionam ca smartphone-ul vine si cu o baterie de 3000 mAh, cu functie Fast Charge, ce permite incarcarea sa pana aproape de 50% in doar 30 de minute, iar la bord se afla si o camera de 13 MP cu stabilizare optica si autofocus laser.  

Puteti comanda telefonul aici.




Ceilalti au citit si: