Publicat: Miercuri 25-Feb-2015 16:59:07 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 100 ori
LG a anuntat punerea in vanzare la nivel international a lui G Flex 2, terminalul sau flexibil prezentat la CES 2015. Acesta este unul dintre primele modele comerciale care aduce procesorul Snapdragon 810 pe piata.
 
LG G Flex 2 disponibil acum la nivel global, debuteaza în Franta, SUA, UK si alte câteva tari

Terminalul a fost initial vandut in Coreea de Sud la pretul de 639 euro si acum soseste in SUA, Hong Kong, Franta, Germania si Marea Britanie. Vor urma apoi tari din America de Sud, alte tari din Europa si Asia. Estimez ca pana la jumatatea lui martie produsul va ajunge si la noi, pentru a contracara lansarea rivalului Galaxy S6. LG G Flex 2 este un telefon cu ecran curbat de 5.5 inch, o scadere a diagonalei de la 6 inch pe primul G Flex.

El aduce si o rezolutie Full HD, 16 sau 32 GB stocare, o camera de 13 MP in spate cu OIS+ si autofocus laser, plus o baterie de 3000 mAh. Telefonul ruleaza Android 5.0 , masoara 9.4 mm in grosime si ofera conectivitate 4G LTE. El are si o carcasa capabila sa se repare singura dupa zgarieturi, dar punctul sau forte ramane faptul ca handsetul poate fi indoit si apoi sa revina la forma initiala.




Ceilalti au citit si: