Publicat: Joi 16-Apr-2015 22:55:22 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 538 ori
LG G Flex a facut o impresie buna in redactia Mobilissimo.ro la inceputul anului trecut, iar acum succesorul sau a sosit in teste. L-am primit de la Orange Romania, carora le multumim si trebuie sa aflati ca operatorul vinde acest device la pretul de 589 dolari, fara abonament. Puteti cheltui si 189 euro pe el cu abonament nou.
 
LG G Flex 2 Preview: telefonul curbat si flexibil revine, mai mic, dar mai puternic (Video)

Anuntat la CES 2015 acest model ne-a sosit intr-o versiune de test, fara cutie si accesorii oficiale, de aceea realizam un preview in loc de unboxing. Terminalul este curbat si are un display curbat, acum cu diagonala de 5.5 inch, fata de predecesorul sau de 6 inch. Din fericire rezolutia a crescut de la 720p la 1080p de aceasta data. Handsetul a inaugurat procesorul Snapdragon 810 la inceputul acestui an si mai vine si cu o camera de 13 MP, cu OIS, captura video 4K si autofocalizare laser. Telefonul poate fi indoit și revine la forma inițiala fara daune aduse structurii sale.
 
LG G Flex 2 Preview

LG G Flex 2 masoara intre 7.1 mm si 9.4 mm, in functie de curbura profilului sau, iar acest device cantareste 152 grame. Noul G Flex are o textura speciala care se vindeca automat de zgarieturi in zona din spate, intr-o versiune evoluata fata de G Flex. Terminalul vine in 2 versiuni: una cu 2 GB RAM si 16 GB stocare (din care puteti folosi doar in jur de 9 GB) si cea cu 3 GB RAM si 32 GB stocare.

Noi o avem pe prima in teste. Acest model foloseste un ecran de tip POLED, cu protectie speciala Gorilla Glass 3 ranforsata de LG, rezultatul fiind Dura Guard Glass. La bord avem si o baterie de 3000 mAh, acustica Dolby, emitator infrarosu, o camera de 2.1 MP in zona frontala si conectivitate LTE. Interfata camerei foto e foarte minimalista si include putine optiuni.

G Flex 2 ruleaza Android Lollipop cu Optimus UI aplicat peste. Revenim in curand cu o recenzie detaliata.
 
LG G Flex 2 Preview
 




Ceilalti au citit si: