Publicat: Marti 16-Feb-2016 15:02:06 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1527 ori
Dupa ce am vazut modele Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge puse la vanzare in Dubai la preturi peste 1.000 de dolari, e randul lui LG G5 sa aiba parte de acelasi tratament. Tot pe site-ul de vanzari Dubbizle apare si acest model, pe care il puteti vedea in fotografii hands on mai jos.
 
LG G5

Ele insotesc anuntul de vanzare si dezvaluie camera duala din spatele acestui smartphone. Pe LG G5 il asteptam sa fie anuntat oficial pe 21 februarie, adica in aceasta duminica, dar intre timp cineva a reusit sa importe o unitate din SUA. Pretul sau este de aproximativ 680 de dolari si anuntul afirma ca terminalul are un cod IMEI valid si e in ambalajul original, desi din imagini pare o cutie de carton standard.
 
LG G5 pus la vânzare pe un site din Dubai; Îsi prezinta camera duala în fotografii hands-on

Zona frontala aminteste mult de cea a lui LG G3, in vreme ce spatele nu e chiar foarte aratos și seamana cu un Meizu mai dolofan. Terminalul pare a avea un șasiu metalic si remarcam si scannerul de amprente plasat sub camera, exact asa cum il aratau scaparile din ultima vreme. Butoanele de volum integrate lateral reprezinta o schimbare fata de LG G2, G3 si G4, una depistata si in scaparile de randari de luna trecuta.

Inca nu e clar daca primim si un ecran secundar in stilul lui LG V10. Asteptam acum sa fie si cumparat acest model si eventual pornit in fata camerei.




Ceilalti au citit si: