Publicat: Vineri 01-Apr-2016 22:42:55 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 664 ori

Daca vi se pare prea dur un promo pentru LG G5 cu Jason Statham, atunci exista si o varianta mai light, cu catelusi. Simpaticele creaturi realizeaza un unboxing pentru acest smartphone in clipul de mai jos, desi poate cuvantul "unboxing" e fortat aici.
 


 

Clipul e un promo al celor de la Verizon, operator care a inceput sa livreze smartphone-ul flagship chiar de azi in SUA. Putem considera acest clip drept un raspuns la unboxingul celor de la T-Mobile, realizat inca de pe 18 martie, intr-o masina de rally care mergea la viteza maxima si facea si drifturi. In unboxingul de mai jos vedem patrupezii pui cum se joaca cu respectivele cutii si rontaie terminalul, care e promovat drept rezistent, prin prisma designului unibody metalic (care nu e chiar total metalic).


Ideea este de a arata ca acesti catelusi au "prieteni" dupa cum si telefonul are Friends, acele accesorii si gadgeturi speciale. Nu pot decat sa ma intreb cu cata grasime de hamburgeri au fost unse cutiile pentru a face cateii sa se joace cu ele. Pisicile ar fi fost excelente la unboxing, desi probabil ar fi incercat sa se bage cumva in cutii si sa le dezmembreze.

Parca totusi prefer unboxingurile colegului Alex.





Ceilalti au citit si: