LG G5 apare in noi randari 3D, inclusiv un clip video: mai lung si mai subtire decat LG G4 (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Vineri 29-Ian-2016 01:52:58 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1422 ori
LG G5 a aparut pe web sub forma de lista de specificatii, deci nu putem spune ca ne surprinde sa vedem o lista cu dotarile sale. Ce ne surprinde totusi e ca dupa cateva imagini cu carcase si randari posibile, azi apar si randari 3D cu aerul de schite oficiale pentru acelasi flagship.
 
LG G5 apare în noi randari 3D, inclusiv un clip video: mai lung si mai subtire decât LG G4 (Video)

Informatiile aparute pana acum pe web au fost adunate de Techconfigurations.com, care au creat randarile 3D din acest articol si clipul de mai jos. LG G5 are in aceasta versiune un ecran Quad HD de 5.6 inch, un procesor Snapdragon 820 si 4 GB RAM. In spate se afla o camera duala, cu un modul de 16 megapixeli si unul de 8 megapixeli si probabil cu posibilitatea de a alege punctul de focalizare dupa ce capturam fotografia.

LG G5 va fi putin mai lung decat LG G4 (149.4 mm), dar si mai subtire, avand o talie de 8.2 mm, fata de cea de 9.8 mm a modelului de anul trecut. In zona inferioara se va afla portul USB Type C, grila pentru difuzor si microfonul, in vreme ce sus avem jackul audio si microfonul pentru anularea zgomotului. Butoanele de volum se afla in stanga, iar slotul SIM in dreapta.

Sub camera principala e probabil un scanner de amprente, ce ar putea avea si rol de buton Home. Va reusi LG sa se impuna cu o camera duala pe un flagship in anul 2016? A mai fost incercat acest lucru si de catre HTC si tot de LG cu cativa ani in urma, dar fara succes.
 




Ceilalti au citit si: