LG G4 si Samsung Galaxy S6 in batalia camerelor: selfie, filmare, foto low light si multe altele! (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Duminica 03-Mai-2015 21:58:58 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1510 ori
Canalul YouTube SuperSaf TV a realizat o comparatie intre camerele de pe LG G4 si Samsung Galaxy S6, atat la capitolul selfie, cat si captura audio, captura low light si multe alte tipuri de teste. Sunt sigur ca vreti sa stiti cine a castigat, asa ca hai sa trecem direct la analizarea testelor.
 
LG G4 si Samsung Galaxy S6 în batalia camerelor: selfie, filmare, foto low light si multe altele! (Video)

Ambele modele de telefoane au camere de 16 megapixeli in spate, dar LG are avantajul unui deschideri F/1.8, fata de cea F/1.9 de pe Galaxy S6. De asemenea, ambele modele au parte de stabilizare optica, iar cand vine vorba de camere frontale LG G4 aduce un senzor de 8 MP, iar Galaxy S6 unul de 5 MP. LG G4 se remarca prin includea unui mecanism phase detection autofocus, dar si a unui senzor RGB sub blit, in plus fata de rivalul sau.

Am remarcat ca la captura video selfie cele doua telefoane au imaginea la fel de buna, poate cu o nuanta mai naturala a pielii pe LG G4, dar acustica la captura video selfie e cu siguranta de partea lui Galaxy S6. Stabilizarea optica a imaginii a fost si ea testata si cele doua modele au fost la egalitate aici in mare, LG G4 oferind totusi o captura o idee mai miscata.

Am remarcat si ca verdele copacilor e mai viu pe Galaxy S6 la filmare, iar imaginea e putin mai albicioasa pe LG G4. Focalizarea lui LG G4 la interior e foarte rapida, in vreme ce pe Galaxy S6 ea este mai lenta cam cu o secunda. Fotografiile selfie sunt mai detaliate pe LG G4, dar diferenta nu este foarte mare. La captura macro pe timp de zi, Samsung Galaxy S6 are o textura si contrast ceva mai bune, dar per total ambele modele sunt apropiate.

E foarte greu sa separam terminalele pe timp de zi, atat la capturi landscape, cat si macro. Testul de blit ne indica o imagine un pic mai spalacita cu Galaxy S6, din cauza blitului foarte puternic si una mai naturala cu LG G4. E extrem de greu de decis un castigator aici, neexistand avantaje uriase, poate doar la capitolul selfie sa fie LG G4 avantajat. Voi ce parere aveti?
 




Ceilalti au citit si: