LG G4 se lanseaza astazi, cu spate din piele si camera de 16 MP promitatoare; Posibil sa vedem si un live stream in cateva ore

Stiri Telefoane LG

Publicat: Marti 28-Apr-2015 16:07:09 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1006 ori
De vreme ce azi e 28 aprilie, a venit si ziua cea mare a lansarii lui LG G4, in cadrul unui eveniment oficial al companiei sud coreene. Acesta debuteaza la ora 18 (ora Romaniei) si nu e exclus sa vedem si un live streaming. A fost postata si o numaratoare inversa intre timp.
 
LG G4 se lanseaza astazi, cu spate din piele si camera de 16 MP promitatoare; Posibil sa vedem si un live stream în câteva ore

In ultimele saptamani nu au lipsit teaserele si scaparile legate de acest telefon flagship, care va sosi cu un spate din piele, desi va exista si o optiune cu spate din plastic. Terminalul se remarca in special prin camera de 16 megapixeli din spate, cu deschidere F/1.8, senzorul fiind anuntat deja chiar de catre LG. Pentru selfie-uri vom primi o camera frontala de 8 MP, iar acest model va veni cu un procesor hexa core Snapdragon 808, plus 3 GB RAM.

In zona frontala vom avea tot un ecran Quad HD de 5.5 inch, ca si pe LG G3. Speram totusi ca de aceasta data unghiurile de vizualizare si luminozitatea sa fie mai bune, deoarece LG G3 a dezamagit la acest capitol. Şi de la baterie avem asteptari mai mari. Tot azi vom afla si pretul sau daca nu cel tarziu maine, cand e pus in vanzare telefonul in Coreea de Sud.
 




Ceilalti au citit si: