Publicat: Marti 07-Apr-2015 20:57:25 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 596 ori
LG G4 a aparut din nou pe web, de aceasta data intr-o randare semnalata pe Reddit. Sursa este contul Twitter @Moroleaks, inca unul dintre multii zvonaci aparuti dupa @evleaks si care incearca sa ii preia sarcina.
 
LG G4 primeste înca o randare, de aceasta data una nu foarte realista

Ce e bizar la aceasta scapare e ca handsetul nu e foarte placut la nivel estetic. El are marginile destul de groase, iar fie din cauza unei iluzii optice, fie din cauza randarii proaste, marginea din stanga pare putin mai proeminenta. Designul imi aminteste putin de Nexus 4 la drept vorbind, iar interfata e destul de fistichie aici. Se remarca acele culori de baza din UI-ul lui LG G3, dar si butoanele virtuale din Lollipop aici.

Muchiile groase reprezinta o abordare care in 2015 nu prea mai functioneaza, iar zona de sub ecran nu este nici ea foarte inspirata, avand simplul rol de a afisa un logo si atat. Asteptam acest handset sa debuteze pe 28 aprilie, cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, camera de 16 MP, 3 GB RAM si procesor Snapdragon 808. Vi se pare realista randarea? Noi ne declaram precauti...




Ceilalti au citit si: