LG G4 oferit in teste pentru 4000 de consumatori inainte de lansare, in cadrul unei campanii speciale

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 08-Apr-2015 20:01:53 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 672 ori
LG are o campanie de promovare inedita asociata telefonului G4, inca nelansat. Terminalul va debuta pe 28 aprilie si pana atunci 4000 de consumatori au sansa de a-l testa in cadrul acestei campanii.
 
LG G4 oferit în teste pentru 4000 de consumatori înainte de lansare, în cadrul unei campanii speciale

Consumatorii cei norocosi care vor testa handsetul vor fi alesi din 15 tari. Aplicantii se pot inscrie in tari precum Coreea de Sud, Turcia, Indonezia, Singapore, SUA, China, India, Brazilia, Canada, Marea Britanie, Franta sau Hong Kong. Terminalul va fi oferit gratuit in teste si se va afla in posesia consumatorului timp de 30 de zile, perioada in care el nu va trebui sa sufere vreo paguba.
 
LG G4 oferit în teste pentru 4000 de consumatori înainte de lansare, în cadrul unei campanii speciale

LG le va da si diferite sarcini celor care testeaza handsetul, cel mai probabil implicand feedback legat de experienta de utilizare a acestui model. E foarte posibil sa fie si cerinte legate de postarea pe social media a impresiilor despre acest smartphone, pentru a-l populariza. Vor exista si premii acordate la finalul campaniei de testare.

Sa vedem si in ce masura G4 va impresiona placut testerii cu noul sau spate "tapitat" cu piele, daca ne luam dupa teasere.




Ceilalti au citit si: