LG G4 White Gold Edition debuteaza in Coreea de Sud; Terminalul are un nou look si e destinat publicului feminin

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 11-Noi-2015 18:23:44 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 603 ori

LG tocmai a anuntat inca o varianta de culoare pentru faimosul LG G4, de aceasta data fiind vorba de o editie speciala "White Gold". Handsetul e deja pus in vanzare in Coreea de Sud in aceasta versiune si ar fi destinat publicului tanar si celui feminin.
 

LG G4 White Gold Edition debuteaza în Coreea de Sud; Terminalul are un nou look si e destinat publicului feminin
 

Dupa cum indica si numele acest smartphone vine pe alb si auriu si nu, nu e vorba de metal pretios aici, in cazul in care va intrebati. Muchiile telefonului sunt vopsite in auriu, iar zona frontala si spatele sunt albe. Nu pot sa spun ca ma socheaza aceasta abordare de design, mai ales ca am vazut-o la Gionee de exemplu de cateva ori deja.
 


 

Capacul spate al lui LG G4 White Gold Edition este unul mat si simplu, deci diferit de cele acoperite cu piele de pe variantele negre, maron sau marsalla ale lui G4. Intre timp specificatiile raman la fel, inclusiv procesorul hexa core Snapdragon 808, ecranul Quad HD de 5.5 inch si camera de 16 MP. Pretul unui astfel de device este de 600 de dolari la liber. Nu stim daca aceasta versiune va ajunge si in Europa, dar e foarte posibil.





Ceilalti au citit si: