LG G4 Preview (mini review): pielea se simte excelent, telefonul e usor, iar optiunile camerei sunt variate (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 30-Apr-2015 01:53:42 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1243 ori
Pe 28 aprilie a fost anuntat oficial LG G4, telefonul flagship al celor de la LG pe anul 2015 si iata ca deja pe 29 aprilie am avut ocazia sa va prezentam un clip hands on cu acest terminal. Clipul poate fi vazut mai jos, iar mai multe detalii aflati in randurile urmatoare.
 
LG G4 Preview

Avem de-a face cu un telefon care inaugureaza un capac spate acoperit cu piele, prelucrata ca si pielea posetelor de lux, cu multe saptamani de munca in spate. Exista si versiuni cu capac spate din plastic, dupa cum se vede si in preview. Varianta acoperita cu piele are si o cusatura aplicata pe mijloc, care face terminalul sa arate ca o minge de fotbal american. Lookul este unul foarte atractiv si elegant, iar feelingul e foarte placut, atunci cand atingem spatele handsetului.

LG G4 masoara 9.8 mm in grosime si este usor curbat, iar butoanele sale fizice sunt plasate in spate, dupa cum ne-am obisnuit deja de 2 generatii LG G. Terminalul cantareste 155 de grame, dar da senzatia ca e mai usor de atat atunci cand il tinem in mana. El vine cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, cu panou Quantum LCD, care are contrastul cu 50% mai bun decat al lui LG G3 si culorile in gama cu 20% mai larga decat predecesorul, dar si luminozitate mai ridicata.
 
LG G4 Preview (mini review): pielea se simte excelent, telefonul e usor, iar optiunile camerei sunt variate (Video)

Pot spune ca am observat ca ecranul e destul de luminos, dar nu il simt peste un Galaxy Note 4 sau iPhone 6 Plus de exemplu, dar peste LG G3 da. Mentionez ca am avut pentru preview o unitate de test si nu cea finala, in cazul in care remarcati imperfectiuni. La interiorul acestui device se afla un procesor hexa core Snapdragon 808, 3 GB RAM si 32 GB stocare, plus slot microSD si o baterie de 3000 mAh inlaturabil[.
 
LG G4

In spate se afla o camera de 16 megapixeli, cu stabilizare optica pe 3 axe si nu 2 ca la LG G3. Primim si phase detection/laser focus, blit si un senzor special color spectrum sub blit, pentru captura cu culori realiste. Exista si captura video 4K sau Full HD la 60 FPS. O noutate este deschiderea F/1.8, care permite captura luminii cu 11% mai mult decat pe Galaxy S6. Camera frontala e una de 8 MP si ofera filmare 2160p.
 
LG G4

O surpriza placuta a fost la capitolul software al camerei. Puteti folosi un mod ultra simplu de captura, cu o singura apasare pe ecran pentru a face o fotografie, apoi un mod standard, practic cel de pe LG G Flex 2 si apoi modul manual, cu foarte multe optiuni, inclusiv captura RAW, optiuni shutter speed, ISO, balans de alb, focalizare, histograma, expunere si altele. Se poate realiza si o panorama de 104 megapixeli.

Terminalul ofera si suport pentru incarcare wireless folosind accesorii speciale pentru carcase, iar ca OS primim Android 5.1 cu LG UX 4.0 aplicat peste. Interfata este in proportie de 90% similara cu cea de pe LG G Flex 2 si include functii ca Smart Notice, care va anunta automat daca e ziua cuiva, daca trebuie salvat un numar de telefon care v-a sunat, daca trebuie sa va luati alte haine daca ploua si multe altele.
 
LG G4

Exista si LG Health si acel Smart Bulletin care va familiarizeaza cu functiile acestui smartphone. Terminalul sta excelent in mana, are o interfata foto prietenoasa, se misca rapid si fara lag, iar jocurile si clipurile video arata excelent pe ecran. Culorile sunt exceptionale aici, trebuie subliniat asta, iar volumul e destul de ridicat, nu departe de cel al lui Galaxy S6. Am realizat si un benchmark, dar aceasta e o versiune de test, deci cele 10k puncte in 3DMark nu sunt un reper prea bun.

Am remarcat si ca telefonul nu sufera de supraincalzire, desi l-am forjat destul de mult. Cam acestea ar fi primele impresii legate de LG G4 si revenim cu o recenzie completa atunci cand primim smartphone-ul in versiunea finala. [FORUM]

LG G4 Preview
 




Ceilalti au citit si: