Publicat: Joi 03-Sep-2015 22:18:55 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1307 ori
LG pare a fi marele nume absent de la IFA 2015, desi compania sud coreeana are cel putin doua produse interesante pregatite pentru lansare pana la final de an. Unul este LG Nexus 2015, iar celalalt un phablet derivat din LG G4, asa zisul LG G4 Note/Pro, despre care aflam mai multe astazi. El ar fi primit certificarea autoritatii TENAA.
 
LG G4 Note/Pro primeste certificarea TENAA, vine cu rama metalica si capac spate înlaturabil

Cu aceasta ocazie vedem si cateva randari clare cu acest terminal, care ar urma sa debuteze pe 10 octombrie, conform surselor. Terminalul va avea un corp din plastic, rama metalica si un capac spate inlaturabil, plus deja obisnuitele butoane fizice plasate sub camera. Aparut la TENAA sub numele de cod LG-H968, terminalul nu este totusi confirmat 100% ca ar fi acel Note sau model Pro.

Observam ca LG a decis sa micsoreze muchia superioara a ecranului, mutand senzorul de proximitate si luminozitate sub panoul din sticla. Camera frontala se afla in dreapta unui difuzor pentru convorbiri ceva mai generos. LG G4 Pro pare a fi destul de subtire, iar camera sa iese in relief putin. Avand in vedere acest design, intelegem de ce seful LG Mobile a retras afirmatiile despre un design "super premium", asociat acestui phablet cu ceva vreme in urma.

In spate se remarca mecanismul de focalizare laser si blitzul dual LED, iar speculatiile afirma ca acel buton Power ar include si scanner de amprente. Urmeaza sa aflam si specificatiile in zilele urmatoare probabil.




Ceilalti au citit si: