LG G3 primește o noua actualizare la Android 5.0 Lollipop in Romania; primim butoane de navigare in stil Nexus

Stiri Telefoane LG

Publicat: Vineri 06-Feb-2015 20:52:42 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1138 ori
Dupa ce saptamana trecuta se raporta faptul ca LG G3 primește deja un update secundar la Android 5.0 Lollipop pe piața din Europa, iata ca actualizarea in cauza ajunge astazi și la noi pe plan local. Aflați ca acest nou update va ocupa aproximativ 90 MB pe telefonul vostru, fara a pune la socoteala și spațiul necesar pentru optimizarea aplicațiilor.
 

Printre noutațile aduse de acest pachet software se numara in primul rand prezența butoanelor de navigare in stil Nexus, acest lucru lipsind din prima versiune Lollipop sosita pe LG G3 in luna decembrie a anului trecut. De asemenea, vom primi și imbunatațiri pe partea de aplicații și corecții aplicate de catre Google asupra experienței de utilizare.
 

Odata cu instalarea acestui update am remarcat și faptul ca telefonul ca animațiile tipice Lollipop sunt acum mult mai rapide. Pentru a verifica daca actualizarea este disponibila și pe terminalul vostru tot ce aveți de facut este sa intrați in meniul Setari – Despre Telefon – Centru de actualizare.
 




Ceilalti au citit si: