LG Electronics prezinta o husa Quick Cover destinata flagship-ului G5; iata imagini și caracteristici

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 11-Feb-2016 12:09:10 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 989 ori

Nici o zi fara o știre referitoare la LG G5, cam așa putem descrie situația din ultima saptamana, perioada in care am aflat specificațiile telefonului, data de lansare, dar și faptul ca vom primi un display cu tehnologia Always On. Astazi chiar LG ne ofera detalii despre noul device, odata cu lansarea unei huse destinate acestui terminal.
 



 

Ei bine, producatorul sud-coreean a decis sa anunțe inca de pe acum o husa Quick Cover compatibila cu flagship-ul LG G5, accesoriu elegant ce va oferi o metoda interesanta de interacțiune. Dupa cum se poate vedea și in imaginea de mai sus, vom putea raspunde la apeluri prin simpla apasare direct pe suprafața carcasei.
 


 

Ni se pune la dispoziție și o mica fereastra unde vor fi afișate informații despre baterie, ora exacta, dar și notificarile. Interesant este și faptul ca in comunicatul de presa emis, LG confirma ca modelul G5 va adopta o carcasa metalica, una cu forme rotunjite daca este sa ne luam dupa ultimele imagini.

Știm deja ca telefonul va aduce un display de 5.5 ~ 5.6 inch cu rezoluție Quad HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și o camera foto duala compusa dintr-un senzor de 16 megapixeli și un altul de 8 megapixeli.





Ceilalti au citit si: