Publicat: Luni 27-Oct-2014 13:56:05 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 899 ori
Dupa ce in luna mai a acestui an, LG lansa pe piața din Japonia smartphone-ul LG ISAI FL, iata ca astazi, producatorul sud-coreean anunța o versiune imbunatațita a lui ISAI, aceasta fiind numita LG ISAI VL (LGV31). Dupa cum bine știm, in primavara se specula ca acesta va fi și design-ul pe care il va adopta LG G3, lucru care intr-un final nu s-a adeverit.
 
LG ISAI VL

Spre deosebire de versiunea lansata in mai (ISAI FL), noul sosit ofera acum un chip de 3 GB memorie RAM, cat și tehnologia VoLTE (Voice over LTE), in timp ce restul specificațiilor raman aceleași. Astfel, avem parte de un display WQHD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz și o camera foto de 13 megapixeli.
 
LG Electronics lanseaza smartphone-ul LG ISAI VL; vine cu VoLTE și 3 GB memorie RAM

De asemenea, primim și o camera secundara de 1.3 megapixeli, 32 GB memorie interna, un slot pentru carduri microSD și o baterie de 3.000 mAh. LG ISAI VL este totodata și superior dintr-un punct de vedere lui LG G3, acesta oferind certificare pentru rezistența la apa și praf. Aflam ca acest terminal va fi disponibil pe negru, albastru și roz incepand din luna decembrie.




Ceilalti au citit si: