LG Electronics lanseaza primul procesor devoltat in-house alaturi de smartphone-ul LG G3 Screen

Stiri Telefoane LG

Publicat: Vineri 24-Oct-2014 11:23:46 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 994 ori

Dupa ce zilele anterioare, LG Liger putea fi vazut intr-o serie de imagini, astazi producatorul sud-coreean decide sa lase misterul deoparte prin anunțarea atat a primului procesor octa-core dezvoltat in-house, acesta fiind numit LG NUCLUN, cat și a primului smarpthone ce va aduce un astfel de chip, și anume LG G3 Screen.
 

LG Electronics lanseaza primul procesor devoltat in-house alaturi de smartphone-ul LG G3 Screen
 

Revenind la procesor, aflam ca numele acestuia se pronunța "NOO-klun" și faptul ca a fost dezvoltat pe tehnologia big.LITTLE ce implica combinare a doua chip-uri quad-core. Din punct de vedere tehnic, LG NUCLUN vine la pachet cu 4 nuclee Cortex-A15 de 1.5 GHz + 4 nuclee Cortex-A7 tactate la 1.2 GHz. Acest chip ofera și conectivitate LTE-A Cat.6 care permite viteze de pana la 225 Mbps.
 


 

Odata cu aceasta lansare, LG anunța și smartphone-ul LG G3 Screen care va integra proaspatul procesor NUCLUN. Printre dotarile acestui device regasim un display Full HD IPS de 5.9 inch, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o camera foto de 13 megapixeli cu OIS+.
 


 

Primim și o camera frontala de 2.1 megapixeli, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și o baterie de 3.000 mAh. La capitolul dimensiuni, G3 Screen cantarește 182 grame și masoara 9.5 mm in grosime. Potrivit comunicatului de presa emis de LG, phablet-ul G3 Screen a fost creat special pe piața coreeana, șansele acestuia de a ajunge și in alte locații fiind destul de mici.





Ceilalti au citit si: