LG Electronics anunța o varianta actualizata pentru Watch Urbane LTE; acesta ofera acum o rezoluție mai mare și ruleaza Android Wear (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 01-Oct-2015 12:05:45 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 439 ori
Odata cu lansarea lui LG V10 de astazi, compania sud-coreeana a dezvaluit și o versiune actualizata a ceasului Watch Urbane LTE, model ce de aceasta data vine cu o rezoluție superioara și cu Android Wear ca sistem de operarea in defavoarea lui WebOS regasit pe versiunea anterioara.
 
LG Watch Urbane 2 LTE

Noul ceas adopta un display P-OLED circular de 1.38 inch cu rezoluție 480 x 480 pixeli, unitate ce ofera o densitate a pixelilor de 348 ppi. Pe partea de specificații tehnice suntem intampinați de un procesor Snapdragon 400 de 1.2 GHz, de 768 MB memorie RAM și de 4 GB spațiu intern de stocare.
 
LG Electronics anunța o varianta actualizata pentru Watch Urbane LTE; acesta ofera acum o rezoluție mai mare și ruleaza Android Wear

Ca de obicei, ceasul este plin de fel și fel de senzori, printre aceștia regasindu-se un senzor accelerometru, giroscop, barometru, compas, dar și unul pentru masurarea pulsului. Ceasul aduce conectivitate 4G LTE, GPS, și certificare IP67 pentru rezistența la apa și praf. LG Watch Urbane LTE 2 sosește cu o baterie de 570 mAh și cu un corp realizat din oțel inoxidabil.
 




Ceilalti au citit si: