LG Electronics anunța disponibilitatea lui G5 incepand din 8 aprilie, data la care va sosi in Canada

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 09-Mar-2016 11:30:24 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 905 ori
Deși a fost lansat chiar in aceeași zi cu Samsung Galaxy S7, iata ca LG G5 inca intarzie a-și face apariția pe piața, dar nu pentru mult timp. Astazi, compania sud-coreeana tocmai ce a anunțat faptul ca noul flagship LG G5 va fi disponibil incepand din 8 aprilie, doar in Canada pentru moment.
 
LG Electronics anunța disponibilitatea lui G5 începând din 8 aprilie, data la care va sosi în Canada

Interesanta este și informația potrivit careia o serie de operatori (Rogers, Fido, Videotron), vor oferi un cadou la achiziția unui LG G5, oferta similara cu cea intalnita in cazul lui S7 și S7 Edge. Mai precis, persoanele ce vor plasa o precomanda pentru LG G5 vor primi totodata și modulul CAM Plus prin care telefonul se transforma intr-un device mai prietenos pentru realizarea de fotografii.

Acest modul are rol de grip foto, oferind funcția de zoom, buton captura, dar și o baterie de 1200 mAh inclusa la pachet. Ne așteptam ca pe viitor cei de la LG sa profite de aceasta modularitate a telefonului, și sa ne aduca pe piața noi accesorii inedite. Aflați ca LG G5 este disponibil la precomanda și in Romania prin intermediul QuickMobile.ro.

Prețuri:
32 GB - 2.999 lei - argintiu / roz / auriu / negru 



Ceilalti au citit si: