Jucariile cu telecomanda pe telefon sau tableta vin in Romania: fungadgets.ro ofera robotii Ollie si Rover 2.0 Brookstone (Video)

Stiri Telefoane Gadgets

Publicat: Marti 18-Noi-2014 19:07:56 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 569 ori
Era de asteptat ca epoca jucariilor de tip roboti cu telecomanda sa fie asociata cu ascensiunea telefoanelor si tabletelor. Astfel, prin fungadgets.ro puteti cumpara acum un robot care ruleaza rapid pe orice suprafata si o mica masinuta robot, numita Rover 2.0, care nu doar ruleaza, ci si filmeaza!
 
Rover 2.0 Brookstone
 

Rover 2.0 Brookstone costa 549 lei si este un mic tanc de jucarie si robotel care poate fi controlat de pe smartphone sau tableta. El ofera streaming video in timp real, poate chiar invata trasee si are sistem de vedere pe timp de noapte in infrarosu. Rover 2.0 suporta si inregistrarea clipurilor pe care le vedeti folosind camera de pe acest mini vehicul si partajarea lor pe YouTube sau retelele de socializare.
 
Ollie

In plus, robotul integreaza un microfon si poate fi controlat pe o distanta de pana la 60 de metri neobstructionat sau 30 de metri prin ziduri. Gadgetul utilizeaza 6 baterii AA, incluse in pachet. Ollie este o alta jucarie robotica, care costa 489 lei si poate fi si ea controlata de pe terminalul mobil. Acest gadget e de tip offroad, dupa cum o arata si clipul de mai jos. El poate rula la viteza de 6.5 metri pe secunda, se va rostogoli pe orice suprafata si are si un control intuitiv.

Raza maxima de actiune e de 30 de metri, iar Ollie dispune de cauciuc special offroad. Cum vi se par aceste jucarii de la fungadgets.ro?
 




Ceilalti au citit si: