Jucăriile cu telecomandă pe telefon sau tabletă vin în România: fungadgets.ro oferă roboţii Ollie şi Rover 2.0 Brookstone (Video)

Stiri Telefoane Gadgets

Publicat: Marti 18-Noi-2014 19:07:56 - Autor: Alexandru Stănescu - Afisat de: 605 ori
Era de a??teptat ca epoca juc??riilor de tip robo??i cu telecomand?? s?? fie asociat?? cu ascensiunea telefoanelor ??i tabletelor. Astfel, prin fungadgets.ro pute??i cump??ra acum un robot care ruleaz?? rapid pe orice suprafa???? ??i o mic?? ma??inu??a robot, numit?? Rover 2.0, care nu doar ruleaz??, ci ??i filmeaz??!
 
 

Rover 2.0 Brookstone cost?? 549 lei ??i este un mic tanc de juc??rie ??i robo??el care poate fi controlat de pe smartphone sau tableta. El ofer?? streaming video in timp real, poate chiar inva??a trasee ??i are sistem de vedere pe timp de noapte in infraro??u. Rover 2.0 suporta ??i inregistrarea clipurilor pe care le vede??i folosind camera de pe acest mini vehicul ??i partajarea lor pe YouTube sau re??elele de socializare.
 

In plus, robotul integreaz?? un microfon ??i poate fi controlat pe o distan???? de pan?? la 60 de metri neobstruc??ionat sau 30 de metri prin ziduri. Gadgetul utilizeaz?? 6 baterii AA, incluse in pachet. Ollie este o alt?? juc??rie robotic??, care cost?? 489 lei ??i poate fi ??i ea controlat?? de pe terminalul mobil. Acest gadget e de tip offroad, dup?? cum o arat?? ??i clipul de mai jos. El poate rula la viteza de 6.5 metri pe secund??, se va rostogoli pe orice suprafa???? ??i are ??i un control intuitiv.

Raza maxim?? de ac??iune e de 30 de metri, iar Ollie dispune de cauciuc special offroad. Cum vi se par aceste jucarii de la fungadgets.ro?
 




Ceilalti au citit si: