Publicat: Miercuri 27-Ian-2016 18:13:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 757 ori
Daca Steve Wozniak, cofondator Apple nu vedea nici o problema in a cumpara un model Windows Phone, atunci nu ne mira sa aflam ca si Joe Belfiore, oficialul Microsoft care se ocupa de Windows foloseste un iPhone. Plecat intr-o vacanta prelungita, Belfiore a postat un tweet de pe un handset Apple, provocand valuri pe Internet.
 
Joe Belfiore

Se cunoaste ca nu mai suntem in epoca in care Steve Ballmer conducea Microsoft (intre 2000 si 2014), perioada in care angajatii isi ascundeau modelele iPhone de seful lor. Belfiore a explicat recent de ce e chiar un lucru bun ca foloseste un iPhone. Omul care are in grija Windows si varianta mobila de OS afirma ca e foarte important ca el sa inteleaga produse ca iPhone si telefoane Android, care sunt folosite mult de catre posesorii de PC-uri de pe glob.

Pentru a intelege o tehnologie, trebuie sa o folosesti zilnic, afirma acelasi oficial. Mai mult decat atat, Belfiore declara ca "ar trebui sa fie nebun sa nu foloseasca un iPhone", iar cu aceasta ocazie aflam ca mai e si posesor de MacBook, un device Nexus si alte cateva electronice non Microsoft. Avand in vedere cat de bine realizat e Office pentru iOS si Android se vede ca angajatii Microsoft au petrecut mult timp pe device-uri cu acele OS-uri.




Ceilalti au citit si: