Intr-un top al telefoanelor edge-to-edge, conduce LG G2, urmat de Galaxy Note 3 și LG G Pro (Infografic)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Miercuri 12-Feb-2014 18:33:25 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 538 ori
Ne plac infograficele, stiti asta si ultimul pe care l-am vazut era unul foarte interesant cu privire la stocarea reala a telefoanelor mobile. Acum vedem care sunt cele mai compacte handseturi in functie de marimea ecranului.
 
Iata cele mai compacte telefoane din lume în functie de marimea ecranului (Infografic)
Nivelul de "compactitudine" (daca ne permiteti cuvantul) e practic raportul dintre corpul terminalului si marimea diagonalei displayului acestuia. Spre exemplu Galaxy Note 3 sta destul de bine, cu un panou de display de 5.7 inch si un corp care nu e cu mult mai mare decat un Xperia Z1, cu un ecran de 5 inch. Cel mai bine dintre toate pare a sta LG G2, cu o ratie de 75.7% (procentajul din fata telefonului care e ecran si nu margine).

Sony se lauda cu ceva vreme in urma ca modelul Xperia ZL are un procentaj mai bun, dar in mod bizar el nu este inclus in grafic. Şi Note 3 e pe pozitie fruntasa, urmat de LG G Pro, Samsung Galaxy S4 si Nexus 5, toate cu cifre peste 72%. La capitolul mai putin ecran, mai multe margini gasim la coada clasamentului iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, Samsung Galaxy S, iPhone 5C si Nokia Lumia 1020.




Ceilalti au citit si: