Publicat: Joi 12-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 326 ori
Orange se pregateste de venirea iPhoneOrange Romania va reduce tarifele pentru traficul de date in roaming incepand din data de 16 iunie, ne informeaza Hotnews. Oferta se aplica atat in cazul clientilor cu abonament, cat si in cazul utilizatorilor PrePay si reprezinta probabil o mutare a operatorului care pregateste piata pentru lansarea lui iPhone 3G.

In retelele preferate, tariful va fi de 4 euro/MB (fata de cei 5 euro de pana acum), iar pentru restul retelelor din UE va fi aplicat tariful de 5 euro/MB (fata de cei 9 euro de pana acum). Abonatii vor beneficia de o reducere record, de pana la 80% a tarifelor lunare la roaming de date si cu 74% pentru apelurile in roaming (optiunea Favourite Countries).

Daca folositi optiunea Travel Data Monthly si sunteti abonat Orange, veti putea selecta pachetul de date de 10MB, 25MB sau 60MB. Acestea vor costa 20, 40, respectiv 60 de euro pe luna (fara TVA). La ora actuala tarifele sunt de 40 de euro pe luna pentru 10MB, 70 de euro pe luna pentru 20MB si 160 de euro pe luna pentru 50MB (fara TVA). Orange a anuntat de asemenea o noua optiune, destinata utilizatorilor ce au nevoie de Internet doar pentru o anumita zi. Aceasta poarta numele de Travel Data Daily si ofera 60MB de trafic in UE, cu doar 15 euro, pentru o zi.

[


Ceilalti au citit si: