Publicat: Luni 16-Ian-2012 14:00:20 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 760 ori
Orange Romania schimba oferta sa de Internet gratuit de la metrou cu una cu plata, dupa ce in perioada noiembrie - 15 ianuarie a oferit acces fara plata abonatilor. Nu pot sa spun decat ca sunt dezamagit de faptul ca la metroul unei capitale europene nu avem inca WiFi la discretie si tocmai Orange pune o piedica in calea acestei evolutii firesti.
 
Internet

Compania si-a anuntat clientii prin SMS ca din 16.01.2011 internetul la metrou va fi tarifat si ca este nevoie de activarea unei optiuni de Internet pe mobil daca doriti sa beneficiati de aceste servicii. Daca folositi metroul, aflati ca puteti accesa gratuit internetul de la RCS & RDS si pana la finalul acestei luni pe cel oferit de Vodafone. Operatorul cu simbol rosu mentine conexiunea la internet gratuita pana pe 31 ianuarie 2012.

Va reamintesc ca in toamna anului trecut RCS & RDS a anuntat ca utilizatorii pot beneficia de o ora gratuita pe zi de conectare la internet in reateaua WiFi a operatorului. Apoi, la doar cateva saptamani Orange si Vodafone au oferit gratuit Internet la metrou. Metrorex a transportat 43.36 milioane de pasageri in primul trimestrul al anului trecut, asta ca sa va faceti o idee despre piata uriasa de clienti din acest segment.




Ceilalti au citit si: