Publicat: Luni 06-Apr-2015 11:49:46 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 438 ori

Luna aceasta pe data de 28 vom parte la una dintre cele mai așteptate lansari de smartphone-uri pe 2015, și anume evenimentul in care modelul flagship LG G4 va fi dezvaluit oficial. Potrivit ultimelor zvonuri, telefonul va pastra diagonala de 5.5 inch și va sosi cu un senzor foto de 16 megapixeli.

 

Pe langa detaliile de ordin tehnic, LG G4 va aduce la pachet și o noua interfața grafica bazata pe Android Lollipop. Astazi, sud-coreenii decid sa dezvaluie oficial un clip promoțional pentru acest UI denumit LG UX 4.0.

 

Deși arata similar cu actualul UI prezent pe LG G3, noua versiune sosește și cu o serie de imbunatațiri. Din cate ne devaluie LG, s-a dorit ca UX 4.0 sa ofere o interfața simpla și ușor de folosit, dar care sa lase utilizatorilor posibilitatea de customizare dupa gustul propriu. Se remarca in special adaugarea unor noi funcții pentru camera foto, ca și Quick Shot, modalitate prin care camera foto se va deschide prin dubla-apasare a butonului de volum.

 

In acest moment, pe LG G3 aceasta acțiune se realizeaza prin apasarea preț de cateva secunde a butonului de volum-. De asemenea, este inclusa și funcția Expert Camera Mode prin care fotografiile se vor grupa automat in albume in funcție de locația in care au fost realizate. Alte modificari aduse consta in imbunatațirea aplicației calendar și a funcției Smart Board unde vom gasi programarile din calendar, player-ul audio și informații despre sanatate.
 

 




Ceilalti au citit si: