Publicat: Marti 10-Iul-2012 20:33:32 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 347 ori
Primul telefon Android cu procesor Intel ce va sosi și in Romania este Orange San Diego. Mai sunt doua alte modele in Asia: unul fabricat cu Lenovo in China și altul in India - rezultat al parteneriatului cu o companie necunoscuta la nivel internațional, Lava.
 
Orange San Diego

A aparut informația ca Intel negociaza cu Karbonn Mobile pentru a produce un alt smartphone Android cu procesor Intel Atom Z2460 Medfield single core la 1.6 GHz. Intel nu a adus niciun telefon inteligent cu Android in SUA și nu s-a vorbit vreodata despre un astfel de plan al companiei americane pentru piața de acasa, una dintre cele mai competitive din lume.

Intrarea lor pe telefoane Android poate fi considerata de bun augur, dar așteptam și procesoare mai puternice de tip dual-core sau quad-core spre a intra in competiție directa cu Samsung, Qualcomm, Texas Instruments, Sony, Huawei, etc.

Mai multe detalii despre Orange San Diego:
 
Smartphone
Date tehnice
Orange San Diego Ecran 4 inch cu rezoluție 1024x600 pixeli Procesor Intel Atom Z2460 single core la 1.6 GHz Memorie 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare GPU PowerVR SGX540 Sistem de operare Android 2.3 Gingerbread și update pe viitor la Android 4.0 Ice Cream Sandwich Conectivitate 3G cu viteze de pana la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS Camera foto și video 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmeaza la 1080p, camera frontala Baterie - Greutate 117 gr. Grosime 10 mm





Ceilalti au citit si: