Publicat: Vineri 15-Ian-2016 16:49:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 461 ori
Din pacate India ocupa un loc intai nefericit la inceput de an 2016, dupa ce in 2015 a avut cel mai mare numar de morti din cauza selfie-urilor la nivel global. Peste 27 de cazuri au fost semnalate in aceasta tara, a doua cea mai populata din lume.
 
India ocupa locul întâi... la morti din cauza selfie-urilor în 2015

Trendul nu s-a oprit anul trecut, 3 decesuri din aceleasi cauze avand loc si in acest an deja. In 2015 indienii si-au pus vietile in pericol facand selfie-uri in fata trenului care venea, s-au innecat rasturnand barca atunci cand se pozau sau au cazut de pe stanci. Un turist japonez a transformat o fotografie in fatalitate, dupa ce a cazut pe scarile din Taj Mahal.

Şi va inselati daca credeti ca se intampla doar in India, pentru ca vara trecuta in Romania o adolescenta a fost grav ranita dupa ce s-a electrocutat pe un vagon de tren, pe care urcase pentru a realiza un selfie. Cei de la Huffington Post au facut chiar o compilatie a celor mai grave cazuri de accidente de gen la nivel global, incluzand cazuri de electrocutare in Rusia, cazaturi de pe stanci in Africa de Sud, impuscaturi fatale in timpul unor fotografii cu arme in SUA si multe altele.

Faptul ca selfie-urile au ucis mai multi oameni decat rechinii anul trecut spune multe....




Ceilalti au citit si: