Inca un Sony Ericsson dual core: SE Nypon, bazat pe chipsetul ST-Ericsson NovaThor - iata dovezi (Video)

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Joi 24-Noi-2011 14:43:13 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 208 ori
Multi asteapta inca intrarea Sony Ericsson pe piata terminalelor dual core, dar nu cu multa nerabdare, deoarece nici smartphone-urile single core Xperia nu sunt deloc de lepadat. Ei bine, se pare ca pe langa SE Nozomi, faimosul model dual core cu ecran HD, vom mai avea inca doua terminale interesante de la Sony Ericsson pe viitor: Aoba si Nypon.
 
Înca un Sony Ericsson dual core: SE Nypon, bazat pe chipsetul ST-Ericsson NovaThor - iata dovezi (Video)

Nypon este subiectul acestui articol, device-ul urmand sa semene mult cu Nozomi ca infatisare si sa adopte un ecran qHD in locul celui HD si un procesor dual core ST-Ericsson NovaThor U8500. Solutia SoC si terminalul ruland Android 4.0 sunt prezentate in clipurile de mai jos, iar prototipul telefonului nu arata deloc rau. Creatorul acestui handset vrea sa il faca primul Xperia cu Android care nu foloseste un chipset Qualcomm.

In ce priveste NovaThor U8500, acest chipset ruleaza cu usurinta Android Ice Cream Sandwich si include un CPU dual core Cortex A9 de 1 GHz si un GPU ARM Mali-400 MP1. Aceasta combinatie de tehnologie ofera suport pentru captura video progresiva 1080p si pentru camere de pana la 20 de megapixeli. Clipurile de mai jos arata cum ar rula cel mai nou Android pe solutia NovaThor, iar viitorul incepe sa sune interesant pentru Sony Ericsson, sau mai bine zis... Sony:
 

 

 




Ceilalti au citit si: