Publicat: Miercuri 19-Ian-2011 14:30:09 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 487 ori
Ştim deja ca ni se pregateste ceva pentru data de 9 februarie si HP, Palm si webOS sunt implicate. Este vorba cel mai probabil despre o noua tableta, precum modelul Topaz, care tocmai a fost scapat pe Internet, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.
 
Imagini în premiera cu tableta HP Topaz, detalii proaspete despre tableta webOS HP Opal

Pe langa aceasta scapare, avem detalii si despre un alt model, HP Palm Opal, care va sosi cu un ecran de 7 inch. HP Topaz foloseste un display de 9 inch si dupa cum puteti observa si in imagine, tableta nu include vreun buton fizic, iar designul sau aminteste de cel al lui Apple iPad. Terminalul este dotat cu o camera frontala, un port microUSB in partea inferioara si o confingurație cu 3 difuzoare, pentru un output audio de calitate.

Aceasta idee de a folosi 3 butoane vine din faptul ca terminalul trebuie sa furnizeze o calitate audio optima, fie in mod portrait sau landscape. Astfel, veti gasi doua difuzoare in partea stanga a lui Topaz si unul in partea dreapta. Partea din spate a tabletei este glossy, iar zvonurile afirma ca produsele vor sosi in stocul HP in iunie, cu o lansare programata la ceva timp dupa.

E foarte posibil ca HP Opal si Topaz sa aiba si versiuni 4G, care ar urma sa soseasca in vara anului viitor, iar procesoarele celor doua tablete au frecventa de 1.2GHz, desi producatorul lor nu este cunoscut deocamdata. Mai multe detalii aflam pe 9 februarie!




Ceilalti au citit si: