Iata un concept LG G5 bazat pe leak-urile din ultima vreme; este adus și un panou spate din piele aici

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 03-Feb-2016 10:29:05 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1478 ori

Mai avem de așteptat doar cateva saptamani pana la show-ul Mobile World Congress 2016, mai precis pana pe 21 februarie. In aceasta zi LG ne pregatește un eveniment special de presa in care cel mai probabil va debuta oficial nimeni altul decat modelul G5, un terminal de tip flagship cu dotari de top.
 


 

Pe baza leak-urilor din ultima vreme, designer-ul Vuk Nemanja și-a luat puțin timp pentru a crea un concept pentru viitorul smartphone LG G5 ce poate fi vazut in imagini. Acesta alege sa mearga pe un display de tip edge-to-edge, dar și pe o carcasa cu rama metalica, detaliu pe care sud-coreenii l-ar putea utiliza aici.
 


 

De asemenea, Vuk Nemanja decide sa randeze produsul și in variante cu spate din piele, material utilizat anterior pe flagship-ul LG G4. Portul USB Type-C se afla la baza insoțit de difuzor și microfon, in timp ce pe spatele device-ului regasim camera foto duala (16 megapixeli + 8 megapixeli), și scanner-ul de amprente.
 


 

Ținand cont de imaginile ajunse pe web anterior, design-ul lui LG G5 ar putea arata in mare parte astfel, desigur grosimea urmand a fi ceva mai redusa decat aici. Ați prefera in continuare un smartphone cu spate din piele, sau unul complet metalic ar fi alegerea mai inspirata pentru voi?





Ceilalti au citit si: