Iata o tableta transparenta in actiune la CES 2014: modelul Grippity e pe Kickstarter (Video)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Miercuri 15-Ian-2014 11:23:10 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 509 ori
Aflasem de existenta lui Grippity in decembrie, atunci cand pornea finantarea pe Kickstarter a acestui proiect. E vorba despre o tableta cu ecran transparent, care a sosit sub forma de prototip la CES 2014, unde a primit demo-ul hands on de mai jos.
 
Iata o tableta transparenta în actiune la CES 2014: modelul Grippity e pe Kickstarter (Video)

Au mai ramas 9 zile pana la finalizarea donatiilor Kickstarter, iar proiectul avea nevoie de 200.000 de dolari si a primit numai 34.000 deocamdata. E vorba aici despre o tableta cu ecran LCD de 7 inch, cu rezolutie de 1024 x 600 pixeli si o zona superioara cu butoane speciale pentru input, care amintesc de modalitatea de control a unui joystick de consola.

Ecranul LCD este unul semi transparent si tableta integreaza si o zona touch capacitiva in partea din spate. Grippity suporta input din partea ambelor zone transparente si are la interior un procesor quad core, 1 GB RAM, slot SD si 8 GB memorie interna. Terminalul ruleaza Android 4.2 si il vad transformandu-se intr-un soi de tableta de gaming inedita. Va deveni proiectul realitate? Ce credeti?
 




Ceilalti au citit si: