Iata o serie de fotografii realizate cu HTC One A9: culori realiste la exterior, iluminare buna, dar si ceva neclaritate in condiții low light

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 09-Noi-2015 14:41:29 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 388 ori
HTC One A9 a ajuns recent la Quickmobile.ro, unde costa 2499 lei si am vazut si o serie intreaga de recenzii ale sale realizate de site-uri internationale in ultima vreme. Azi vedem si o galerie foto de capturi surprinse cu camera acestui smartphone, dotat cu un senzor de 13 megapixeli.
 
Mostra foto HTC One A9

E vorba aici despre o camera principala de 13 megapixeli cu protectie din sticla de safir, BSI, deschidere F/2.0, stabilizare optica si captura foto RAW. Terminalul are si o camera frontala Ultrapixel cu aceeasi deschidere, dar ea nu a fost testata aici. Utilizatorul Reddit nty a postat o serie de capturi realizate atat ziua, cat si in conditii low light si nu pot spune ca sunt extrem de impresionat de ele.
 
Mostra foto HTC One A9

E drept ca la captura la exterior culorile sunt realiste, claritatea e OK si iluminarea e buna. Chiar si cu soarele in fata camera pare sa realizeze o captura de calitate. Totusi selectand la intamplare oricare dintre fotografii, atunci cand incepem sa dam zoom apare destul de rapid grain-ul. Fotografiile de la interior ne dezvaluie un blitz puternic si o imagine cam neclara in conditii mai intunecate.
 
Mostra foto low light HTC One A9

Poate ca ar fi fost o idee buna sa vedem un test low light si la exterior, la lumina stradala... Personal consider aceste prime capturi sub performantele modelelor Huawei testate de colegul Alex in acest an.
 
Mostra foto HTC One A9

Mostra foto HTC One A9




Ceilalti au citit si: