Publicat: Vineri 07-Noi-2014 17:41:03 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 714 ori
Interfata lui LG G3 de pe KitKat ne placea deja pentru minimalismul sau si era un pas in fata pentru LG, care ca si Huawei opta de obicei pentru UI-uri colorate si iconuri copilaroase. Ei bine, azi descoperim cum va arata urmatoarea versiune de interfata de pe LG G3, cea asociata lui Android 5.0.
 
Iata cum arata Android 5.0 pe LG G3, sub forma unor capturi de ecran

Cu o saptamana in urma LG anunta pe pagina sa oficiala Facebook din Germania ca Android Lollipop va sosi pe telefonul sau flagship in trimestrul 4. Asta inseamna ca ne apropiem de momentul lansarii si in aceasta perioada are loc testarea software-ului pe device, de aici aparand si capturile de ecran. Observati sistemul de notificari pe baza de cards si poza de profil circulara inclusa aici, plus modificarile de tip Material Design.

Zona Quick Settings isi pastreaza lookul unic din interfata LG, cu acel fundal gri si accente verzi, dar sincer sa fiu acel alb-gri al notificarilor nu prea arata foarte bine. Intre timp Google a inceput sa ofere actualizari ale aplicatiilor sale de sine statatoare, precum Maps, Gmail si chiar si cautarea sa web a primit elemente noi de design.




Ceilalti au citit si: